Bedankt voor hulp Klompentoernooi

By 2 november 2018Home

Het bestuur wil graag alle vrijwilligers bedanken, die er tijdens het Klompentoernooi voor gezorgd hebben, dat het toernooi ook deze keer weer stond als een huis!!!

Wij hebben als bestuur ook deze keer weer ettelijke complimenten mogen ontvangen van bezoekende verenigingen uit binnen- en buitenland, over de geweldige organisatie van ons Klompentoernooi. Deze complimenten geven wij graag door aan alle mensen, die zich belangeloos hebben ingezet. Zonder jullie inzet, zou dit niet mogelijk zijn geweest.

En zo blijkt maar weer, dat kennis van judo niet perse noodzakelijk is, om je steentje bij te dragen. Alle hulp was meer dan welkom en dankbaar aanvaard. Ook de hulp van mensen, die spontaan kwamen binnen lopen en zijn gebleven om te helpen. Of de inzet van een van de oudere leden, die in plaats van zijn verjaardag te vieren, het hele weekend heeft meegeholpen.

Het zegt ook iets over de onderlinge sfeer, die blijkbaar zo gezellig is, dat mensen graag een deel van hun vrije tijd geven, om dit mogelijk te maken. Als bestuur zijn wij hierdoor geroerd en voelen wij ons gesteund.

Daarnaast willen wij natuurlijk ook onze sponsoren bedanken! Mede dankzij hen is het een geweldig toernooi geweest.

Nogmaals heel erg bedankt iedereen! Op naar het 40e Klompentoernooi!