Weegtijden Klompentoernooi 2016

Hieronder vindt u de weegtijden voor het 37e Klompentoernooi op 29 en 30 oktober 2016.
 
Klik HIER voor de weegtijden.
 
Heeft u vragen, stuur dan een e-mail naar klompentoernooi@dai-ippo.nl.
 

Brabant Cup

Tijdens de clubkampioenschappen hebben we al een en ander verteld over de Brabant Cup.
 
Dit idee komt van Vincent Coolen. Het is een mogelijkheid om de kinderen kennis te laten maken met wedstrijdjudo. Het mooiste is dat men aan 5 toernooitjes mee kan doen. Hiervoor moet men dan € 30,00 betalen. De wedstrijden worden steeds op zaterdag gehouden.
 
We zijn nu vrij laat, want de volgende wedstrijd is 5 november. Maar we hopen dat er toch verschillende judoka’s hier aan mee gaan doen. Dit jaar is het voor ons een pilot. Meer informatie is te vinden op http://www.teamcoolen.nl/judo-cup-brabant/.
 
Let goed op 6 november is het onderlinge toernooi in Liempde. Het zou dus kunnen betekenen dat uw kind 2 dachten achtereen naar Liempde gaat. Dit is maar eenmalig.
 
Heeft u nog vragen neem dan contact op met Cor van der Heijden via c.v.d.heijden@rijnijssel.nl of 06 48452457
 

Trainingen tijdens de herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie zijn er niet de standaard trainingen. Hieronder vind je de trainingstijden voor de herfstvakantie.
 
Donderdag 27 oktober:
18.00 – 19.30 : tot 12 jaar
19.30 – 21.00 : 12 jaar en ouder
21.00 – 22.15 : jiu jitsu 30+
 
Vrijdag 28 oktober:
18.00 – 19.00 : tot 12 jaar
19.00 – 20.00 : 12 jaar en ouder
 
Zaterdag & zondag geen trainingen in verband met het Klompentoernooi. Jullie kunnen natuurlijk altijd komen kijken.
Op de website komen snel de tijden van de wedstrijden van het Klompentoernooi te staan zodat je kunt kijken wanneer je komt.
 
Iedereen een fijne vakantie!
 

Toernooi kalender staat op de website

De toernooien staan op onze website. Kijk snel op de toernooi kalender voor alle informatie.

Vrijdag 23 en zaterdag 24 september 2016 GEEN TRAININGEN

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september zijn er geen trainingen vanwege Judokamp en Survival!

Vakantie is bijna voorbij…..

Beste Judoka’s,
 
De vakantie is bijna voorbij. Hieronder vind je belangrijke informatie voor het komende jaar:
 

  Trainingen
  Deze beginnen maandag 5 september, trainingstijden staan hier. Indeling van de trainingen zijn voor de vakantie naar iedereen persoonlijk gestuurd. Wanneer je niet meer weet wanneer je moet trainen, stuur dan een e-mail naar trainers@dai-ippo.nl of neem contact op met de trainer.
  Judokamp
  Zoals jullie weten is er op 23-25 september een judokamp. Meer informatie en inschrijven kan middels DEZE DOWNLOAD
  Survival
  Ook de survival zal in hetzelfde weekend een survival zijn. Meer informatie hierover kun je HIER downloaden. LET OP! Je kunt je nog steeds inschrijven. Zorg ervoor dat je dit zo snel mogelijk aan Cor door geeft, zodat we ons goed voor kunnen bereiden.
  SAMEN FIT
  De laatste maanden hebben wij regelmatig reclame gemaakt voor SAMEN FIT. Kijk HIER voor alle informatie hierover. Weet jij iemand die hier aan mee wil doen? Stuur haar dan zo snel mogelijk deze informatie.
  Klompentoernooi
  Zoals elk jaar organiseert Dai-Ippo een internationaal toernooi. Een groot deel van het toernooi wordt door vrijwilligers geregeld. Wij kunnen alle hulp heel goed gebruiken. Heb jij dit weekend tijd om te helpen, dan zou je ons daar enorm mee helpen! Meer informatie over het Klompentoernooi vind je HIER. De komende weken komen er lijsten te hangen in de dojo. Wil je al eerder doorgeven dat je wilt helpen stuur dan een e-mail naar klompentoernooi@dai-ippo.nl. Spreek je mensen die vragen hebben over het Klompentoernooi, dan kunnen ze ook naar hetzelfde adres de vragen mailen.
  Sponsoren
  Voor het Klompentoernooi zijn wij ook altijd op zoek naar sponsoren. Ken jij een bedrijf die ons wil sponsoren of die ons wil helpen stuur dan een e-mail naar klompentoernooi@dai-ippo.nl. Wanneer ze bij het toernooi sponsoren dan komen ze onder andere twee dagen regelmatig op de powerpoint presentatie. Willen de mensen meer sponsoren en gedurende het hele jaar, dan komt het bedrijf natuurlijk ook op onze website.
  Vragen en/of opmerkingen
  Heb je vragen en/of opmerkingen? Blijf er dan niet mee zitten. Stuur een e-mail naar bestuur@dai-ippo.nl of spreek een van de bestuursleden of trainers aan. Wij helpen jullie graag.

Namens het bestuur wensen wij iedereen een sportief jaar !!

Samen fit!

Na de zomervakantie gaat er een nieuwe les van start bij Dai-Ippo speciaal voor vrouwen/dames.

“Samen Fit” is een groeps-/fitness les voor vrouwen welke van start gaat op woensdag 5 oktober aanstaande.

Het is een workout om fit te worden & om gezond+actief te blijven. We werken aan de algemene conditie: coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Ook komen samenwerkingsvormen, valpreventie (balans) en zelfverdedigingstechnieken aan bod.

Plezier in bewegen & samenwerken staan hoog in het vaandel. Iedereen sport op haar eigen niveau. Door de opzwepende muziek en het werken in groepsverband ontstaat er al snel een ontspannen sfeer. De teamgeest die ontstaat zorgt voor nét dat beetje extra inspanning, of je nu gezellig aan het samenwerken bent of een individuele oefening aan het doen bent.

Samen Fit !!!

Foto’s Clubkampioenschappen 2016

De foto’s van de clubkampioenschappen staan online. Klik HIER om de foto’s te bekijken.

Groepsles voor vrouwen !!!

Na de zomervakantie gaat er een nieuwe les van start bij Dai-Ippo speciaal voor vrouwen/dames.

“Samen Fit” is een groeps-/fitness les voor vrouwen welke van start gaat op woensdag 5 oktober aanstaande.

Het is een workout om fit te worden & om gezond+actief te blijven. We werken aan de algemene conditie: coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Ook komen samenwerkingsvormen, valpreventie (balans) en zelfverdedigingstechnieken aan bod.

Plezier in bewegen & samenwerken staan hoog in het vaandel. Iedereen sport op haar eigen niveau.
Door de opzwepende muziek en het werken in groepsverband ontstaat er al snel een ontspannen sfeer. De teamgeest die ontstaat zorgt voor nét dat beetje extra inspanning, of je nu gezellig aan het samenwerken bent of een individuele oefening aan het doen bent.

Aanmeldingen vóór 20 juli aanstaande krijgen drie maanden voor de prijs van twee!

Meer informatie klik dan hier

Clubkampioenschappen met demonstraties !

Op zondag 10 juli 2016 worden de clubkampioenschappen georganiseerd. De clubkampioenschappen vinden plaats in “Sporthal de Kienehoef” en zullen om 09.30 uur starten. We verwachten dat het einde van het toernooi tegen 13.30 uur zal zijn. We sluiten af met een gezamenlijke prijsuitreiking.

Graag vragen wij iedereen op tijd aanwezig te zijn, namelijk rond 09:00 uur.

Tijdens de kampioenschappen worden ook diverse demo’s gegeven. Zo kun je zien wat onze trainers en gevorderde judoka’s allemaal in huis hebben.