41e Klompentoernooi 2021 gaat niet door!

Het bestuur van Budovereniging Dai-Ippo en de organisatie van het Klompentoernooi heeft besloten om dit jaar het 41e Klompentoernooi niet door te laten gaan. Het toernooi stond gepland in oktober 2021.

Sint-Oedenrode, deel van Meierijstad, is zwaar getroffen door Corona en wij willen absoluut geen enkel risico lopen als het gaat over het verspreiden van het Covid-19 virus. Daarnaast zorgen de vele maatregelen ervoor, waar wij ons natuurlijk aan houden, dat het onmogelijk is om weer een fantastisch toernooi te draaien.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om dit jaar het toernooi NIET door te laten gaan. Natuurlijk gaan wij er nu vanuit dat het 41e Klompentoernooi in 2022 weer plaats kan vinden. Dit is wel volledig afhankelijk van de hele situatie rondom Corona.

Wij vertrouwen erop dat wij de juiste beslissing hebben gemaakt en dat jullie er de volgende keer weer bij zijn.

Hebben jullie vragen hierover stuur dan een e-mail naar bestuur@dai-ippo.nl.

Namens het bestuur en de organisatie van het Klompentoernooi.

Gerard Klokgieters