Beste judoka’s, ouders/verzorgers en alle andere betrokkenen van Budovereniging Dai-Ippo.

Vrijdag 6 maart heeft het RIVM de inwoners van Noord-Brabant opgeroepen om bij verkoudheid, hoesten en/of koorts thuis te blijven en het normale leven weer op te pakken 24 uur nadat de klachten over zijn. De reden hiervoor is dat de bron van een aantal besmettingen in onze provincie niet kan worden herleid. Deze richtlijnen zijn nog steeds van kracht. Daarom verzoeken wij jullie om de kinderen thuis te houden in geval van eerder genoemde gezondheidsklachten. Kijk bij aanwijzing Noord-Brabant voor meer informatie.

Budovereniging Dai-Ippo volgt de adviezen van de GGD en het RIVM. Deze adviezen zijn leidend voor onderwijs, openbare instellingen, bedrijven en verenigingen, dus deze gelden ook voor onze club. Wij vragen onze judoka’s, trainers en ouders deze richtlijnen en adviezen strikt te volgen.

Namens het bestuur bedankt voor de medewerking en begrip.