Wat moet ik weten als ik proeflessen wil doen?

Bij onze budovereniging kan iedereen vier proeflessen gratis mee doen. Wij hebben voor alle leeftijden een sport.

  • Kinderen van 3 tot 5 jaar leren spelenderwijs de beginselen van judo, zoals rollen, vallen, balanceren en samenwerken met andere kinderen.
  • Vanaf 5 jaar mag je gaan judoën. Lekker bewegen, werken aan je zelfvertrouwen, uithoudingsvermogen, balans en kracht.
  • Voor jonge dames / moeders is er op woensdag Samen Fit. Hier gaat het om kracht en conditietraining maar zeker ook zelfverdediging.
  • Ook de doelgroep jonge mannen / vaders kunnen werken aan kracht en conditie (bootkamp idee).  Dit kan op donderdag in de Jiu Jitsu groepslessen.

Voor zowel Jiu Jitsu als Samen Fit is het niet noodzakelijk om kennis te hebben van de judosport. Iedereen sport naar eigen kunnen en onder kundige leiding van onze gediplomeerde trainers.

Hoe kan ik me aanmelden?

Wil je een keer mee komen doen, stuur dan een e-mail naar trainers@dai-ippo.nl met daarin je leeftijd, je telefoonnummer en welke sport je mee wil doen. Wij zullen dan zo snel mogelijk laten weten welke groep het beste bij je past.

Wat moet ik aan doen?

De eerste keer wanneer je naar een training komt dien je een trainingsbroek aan te doen en een T-Shirt met lange mouwen. Je hoeft voor de eerste trainingen nog geen judopak aan te schaffen. Wanneer je door wil gaan met de trainingen, dan kun je bij ons een judopak aanschaffen. Neem ook je slippers of sokken mee. Op de judomat sport je op blote voeten en buiten de judomat mag je niet met blote voeten lopen.

Moet ik rekening houden met Corona?

Wij houden ons bij budovereniging Dai-Ippo aan de regels die vastgesteld zijn door de RIVM. Meer informatie hierover vind je op onze website.